Starý Žitný ostrov - online výstava historických fotografií

V nasledujúcich dňoch by sme vám radi predstavili zaujímavé miesta Naturparku Dolný Žitný ostrov. Táto aktivita bola realizovaná vďaka projektu SKHU/1601/1.1/258 s názvom „Taste of Danubian Nature“.

Naturpark je neformálne zoskupenie partnerov s cieľom predstavenia a spoznávania prírodného, kultúrneho, historického a gastronomického dedičstva regiónu. Cez rôzne spoločné programy budeme rozvíjať lokálny turizmus, podporovať vzdelávanie a výchovu a zaujímavým spôsobom spoznávať región.

Pripravili sme sériu historických pohľadníc o Dolnom Žitnom ostrove a výstavnú kolekciu Starý Žitný ostrov na fotoplátnach, ktoré sú k dispozícii na bezplatné vypožičanie pre záujemcov.

A práve pohľadnice a pexeso budú odmenou pre vás, ktorý sa zapojíte do našej on-line kampane na predstavenie Naturparku Dolný Žitný ostrov. Každý deň pridáme na FB SEV Dropie do albumu Naturpark Starý Žitný ostrov „nápovedu“ a historickú pohľadnicu obce. Kto prvý uvedie do komentáru pod náš príspevok správny názov obce, tomu pošleme pohľadnicu aj s pexesom. Potešíte nás akýmikoľvek informáciami k danej obci, či miestam na pohľadniciach. Zapojiť sa môže ktokoľvek.

Tešíme sa na všetky vaše odpovede a reakcie.

logo Slovenská agentúra životného prostredia

SEV SAŽP Dropie
Kolárovská 55, 946 14 Zemianska Olča
e-mail: sev-dropie@sazp.sk
tel: +421 35 7896055